Tuesday, September 30, 2014Betimi i Infermierit 


Florence Nightingale

Solemnisht impenjohem përpara Zotit e në prezencë të kësaj asambleje që të përkoj jetën time duke kryer me besnikëri profesionin tim.


Impenjohem të asistoj në çfarëdo praktikë vuajtje dhe të mos përdor medikamente shkencërisht keqbërës.

Impenjohem të bëj sa është në mundësitë e mia për të mbajtur e ngritur nivelin tim profesional.

Do të përdor të gjitha forcat e mia për të bashkëpunuar në mënyrë legale me mjekun e do t'i dedikohem plotësisht mirëqënies së atyre që do t'iu besohen kurave të mia.